South Korea

Vizualizare anunțuri

Realigro.ro este primul motor imobiliar internaţional de căutare în care puteţi căuta anunţuri cu case de vânzare din South Korea

Proprietate de vânzare în Coreea de Sud

Coreea de Sud este o națiune din Asia de Est care ocupă jumătatea sudică a peninsulei coreene și împărtășește cu Coreea de Nord una dintre cele mai militarizate granițe din lume. Este la fel de cunoscut pentru peisajul său verde și deluros, presărat cu cireși și temple budiste vechi de secole. Capitala sa este Seul, unul dintre cele mai populate orașe din lume. Se învecinează la nord cu Coreea de Nord, la vest cu Marea Galbenă (și apoi cu China), la sud cu strâmtoarea Coreei și la est cu Marea Japoniei.

Prețul mediu de vânzare al proprietății de vânzare în Coreea de Sud a crescut cu 0,57%, în ciuda eforturilor guvernului de a controla piața imobiliară. Conform datelor raportului, prețul mediu de vânzare al proprietăților de vânzare din Coreea de Sud a crescut mai mult în această săptămână decât creșterea de 0,34% înregistrată cu o săptămână mai devreme.

Ultimul salt a fost cel mai mare de la 0,57% din creșterea săptămânală înregistrată în prima săptămână a lunii februarie.

Creșterea a venit în ciuda faptului că guvernul a numit luni patru departamente în Seul: Jongno, Jung, Dongdaemun și Dongjak, ca zone speculative supuse reglementărilor financiare și de altă natură, aducând la 15 numărul zonelor supuse restricțiilor în capitala, 25 de cartiere ale orașului.

Prețurile apartamentelor din orașul de aproape 10 milioane de persoane au crescut în ultimele săptămâni după primarul din Seoul Park Won, care a anunțat în curând un plan pentru dezvoltarea orașului Yongsan și a districtului financiar Yeouido. Piața trebuie să aibă o poziție de așteptare față de tendința medie a prețurilor, care ar putea fi influențată de politicile fiscale ale guvernului. Din ianuarie până în august, prețul mediu a crescut cu 12,42%, crescând peste 11,44% anual.

  •  
    Mutarea în Coreea de Sud, expatriați și trăiți în Coreea de Sud.

      Stat aparținând Asiei de Est, Coreea de Sud ar putea fi o alternativă viabilă pentru a putea reseta viața, poate cu o investiție bună. În ciuda istoriei acestei țări a fost destul de tulburată, în prezent se prezintă ca o națiune nouă, capabilă să ofere oportunități care să se potrivească ne ...

2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB